NSI

NSI N.V. is een Nederlandse beursgenoteerde kantorenbelegger. NSI zorgt ervoor dat haar klanten in staat zijn om maximale productiviteit en groei te bereiken. Dit doet NSI door het bieden van de beste service en de meest flexibele vastgoedoplossingen in moderne, gezonde en duurzame kantoren op toplocaties.

Voor het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed is nauwe afstemming en samenwerking in het ontwerp- en uitvoeringstraject van groot belang. Het gebruik van BIM in dit proces is dan ook een vanzelfsprekendheid. Het BIM zal voor NSI ook na realisatie dienstdoen als gegevensdrager voor het beheer en onderhoud van het vastgoed. 

Eén van de vooraanstaande projecten van NSI waar Based aan werkt is Well House. Well House wordt met een hoogte van 86 meter een van de hoogste houten kantoorgebouwen ter wereld en uniek op het gebied van duurzaamheid en well-being. Zo zal het gebouw van 22.000 m² Paris-proof zijn in zowel de bouw als in de exploitatie. De verwachting is dat Well House een BREEAM Outstanding en WELL Platinum certificaat behaalt. 

Based werkt, in samenwerking met Fimble, bij NSI onder andere aan:

  • Ondersteunen en begeleiden in de digitale transitie;
  • Standaardisatie aanbrengen in het digitale bouwproces voor alle projecten van NSI;
  • Samenstellen en bewaken van de benodigde informatie in de vorm van een bedrijfsspecifieke Informatielevering Specificatie (ILS);
  • Bewaken en controleren van het integrale BIM;
  • Het bepalen en vastleggen van de informatiebehoefte voor het digitaal beheren van de assets.
NSI
Opdrachtgever
NSI N.V.
Rol Based
Ondersteuning en begeleiding bij het gebruik van BIM in de projecten en bij digitaal assetbeheer
Consultant
Arjen Rademaker
Expertise
Innovatief informatiemanagement & digitaal assetmanagement
Periode
2021 - heden
Ben jij klaar voor de next step?

Is jouw organisatie klaar voor een digitale toekomst? Take the next step met Based.
Wij gaan graag met je om de tafel.